Anyaméh Gyógyítás – Varázslónő minőség

A nyár őszbe fordul, a sötétségbe indulunk. Önmagunk mélységébe, ahol a tudatalattink munkálkodik. A memória, érzések, mintázatok világába. A nő ekkor kreatív, tele van intuiciójából született vágyakkal, ugyanakkor, ha nem szereti magát eléggé a ciklusa minden minőségében, ekkor felerősödhet benne a spekulatív, akár hisztérikus önmaga.

A VARÁZSLÓNŐ energiák időszaka:

Archetípus elnevezések: Varázslónő/Vadasszony/Tündérek királynője/Sötét fiatal hölgy/Gyönyörű boszorkány
Évszak: ősz
Holdciklus: fogyó Hold időszaka (teliholdtól újholdig tartó szakasz)
Mottója: „Átalakítok.”
Női ciklus: a peteérést követő időszak
Mit érezhetnek a nők ebben a periódusban?
Ez a tudattalanból származó kreativitás időszaka.
Mivel a pete nem termékenyült meg, így azoknak az energiáknak, amelyek egy gyermek megfoganása/megszületése miatt halmozódtak fel, távozniuk kell. A destruktívvá váló energia csatornázása sokat segíthet ebben az időszakban.
Bár ennek a periódusnak is megvannak a maga szépségei, vannak hölgyek, akik számára kifejezetten nagy kihívást jelent ez az időszak.
A nők mentálisan nehezebben viselik ezeket a napokat, fáradtabbak és ügyetlenebbek. Fizikális energiáik hullámzóak. A nők spirituális dimenziói jobban megnyílnak, illetve a tudatalatti különösen kreatívvá válik.
A „nagyszerű mesélő” aktivizálódása miatt a nők könnyen a másikat hibáztathatják, és képesek minden kis dologért „vérre menő harcokat” vívni. Ilyenkor nagyon fontos tudatosítani, hogy mindez belül zajlik, vagyis ha frusztrációt éreznek, annak nem külső oka van.
Miért jelenik meg a feszültség? A nők sokszor elfelejtkeznek a saját szükségleteikről. Emiatt érdemes megvizsgálni, melyik szükségletüket hanyagolták el. Nem pihentek eleget? Nem voltak egyedül eleget? Nem fordítottak elég időt a spirituális energiáikra?
Vad és hullámzó fizikai energiák jellemzik őket ebben az időszakban.

TIPPEK NŐKNEK 

Szakítsanak időt a pihenésre. Ha csak pár perccel is, de aludjanak tovább. Engedjék meg maguknak, hogy egyedül legyenek.
Keressenek biztonságérzetet adó tevékenységeket.
Ne hozzanak komoly döntéseket ebben az időszakban. Például várjanak a kiszortírozandó ruhákkal (nehogy később megbánják, hogy elajándékozták kedvenc ruhadarabjaikat). Fontos, hogy ne ilyenkor döntsenek úgy, hogy szakítanak a párjukkal, de ne is fogadjanak el házassági ajánlatot ebben az időszakban. 🙂
Ne próbáljanak meg szuperanyuként viselkedni. Hagyják, hogy apa mondja az esti mesét. Jó ilyenkor délutánonként együtt szunyókálni a kicsikkel.
Rakják félre egyelőre azokat a teendőket, amelyek nem kívánnak azonnali megoldást. Ha tudják, kérjék a másik segítségét egy-egy feladat megoldásához.
A frusztrációt elkerülendő, szeressék magukat, és ha mégis ezzel az érzéssel szembesülnének, fogadják el, hogy annak nem külső oka van.

TIPPEK FÉRFIAKNAK
Legyenek rugalmasak.
Rakják a felmerülő dolgokat prioritási sorrendbe.
Ez az időszak kedvező arra, hogy új ötletekkel (ne tevékenységekkel!) hozakodjanak elő. Érdemes ilyenkor új motivációkat ébreszteni a nőben, de közben vigyázni is kell arra, hogy elképzeléseik ne legyenek túlzóak.
Ajánlják fel segítségüket, de ha a nő igényli, hagyják magára.
Ne vegyék magukra a nők kritikusságát!!! 😉
Tudatosítsák magukban, hogy nem kell azonnal megoldani a másik problémáit.

A Varázslő archetípusa mellett a Bölcs Anya avagy Banya áll a női életút kihívásokkal telibb oldalán.

Ébreszd magadban az egyensúlyt, éld meg a minőségek támogató, összerendező hatását minden ciklusodban! Női Erő ébresztésre hívlak!

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*