Agytorna nem csak gyerekeknek!

Mi köze a tolatásnak, teherbírásnak ahhoz, hogy integráltan működik-e a két agyféltekéd?
Nagyon sok, hiszen ahhoz, hogy egyszerre észleld az autó hátulját, nézd a tükröket, mozgasd a kormányt és még a rádióban szóló hírekre is figyelj, több agyi területet kell aktívan tartanod, amelyek együttes munkájából fakad a tökéletesen parkolás. A kéz-láb-szem koordináció mindennek alapja, ahogy a térlátás és talán az optimizmus is.
Mind fejleszthető. A kérgestest, mely híd a két agyfélteke között a Brain Gym, azaz Agytorna gyakorlataival fejleszthető, az átjárhatóság növelhető, ahogy az integrált agyi működés is. Mind a business világban, mind a hétköznapok során ezernyi inger éri minket pillanatok alatt. Ahhoz, hogy azokat hatékonyan fel tudjuk dolgozni és adekvált, azaz megfelelő válaszreakciót adja reagáljunk, ahhoz mindkét agyféltekénk szükséges.

Hétköznapi eset, hogy a járdán álldogáló telefonálók állják el az utat. Ha te is közéjük tartozol és amint csörög a telefon, megállsz és nem vagy képes továbblépni, érdemes felmérned hogyan működik az elméd. Két párhuzamos cselekvést végrehajtani nem egyszerű, mégis nap mint nap tesszük ezt. Ha elfárad az elme, csak próbálkozásokra marad az ereje, míg ha eléri mindkét agyfélteke energiakészletét, a siker elérhetővé válik.

Könnyed, játékos, személyre szabott, összeállított gyakorlatsorral segítek, ha úgy érzed szívesen fejlesztenéd akár tanulási készséged, térlátásod vagy ha csak integráltan szeretnél jelen lenni a mindennapokban.

Egy Brain Gym kineziológia alkalom 60 perces, amely magában foglalja a helyzet feltárását, a gyakorlatok betanítását, azok pontos elvégzését, begyakorlását és a házi gyakorlatsor összeállítását.

60 perc önmagadért, életre szóló gyakorlatokkal!

Kategória: Agytorna | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*